Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/20383
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайленко, Л. Ю. | |
dc.date.accessioned | 2020-12-08T13:05:03Z | |
dc.date.available | 2020-12-08T13:05:03Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/20383 | |
dc.description | Михайленко, Л. Ю. Організаційні засади контролю якості надання аудиторських послуг / Л. Ю. Михайленко; наук. керів. Т. В. Клименко // Бухгалтерський облік, оподаткування, аналіз і аудит: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : VІ Міжнародна науково-практична конференція (м. Чернігів, 27 листопада 2020 р.) : тези доповідей. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. - С. 68-70. | en_US |
dc.description.abstract | На сучасному етапі розвитку економічних суб’єктів важливим є питання якості аудиторських послуг, оскільки чим якісніше проведена аудиторська перевірка на підприємстві, тим прозорішу, стабільнішу і надійнішу інформацію отримають інвестори, кредитори та іноземні партнери про нього, тим більше можливостей буде у суб’єкта господарювання отримати великий прибуток й укласти вигідний контракт, адже він знатиме свої сильні і слабкі сторони та напрями їх удосконалення. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | НУ «Чернігівська політехніка» | en_US |
dc.subject | аудит | en_US |
dc.subject | якість аудиторських послуг | en_US |
dc.subject | система контролю якості аудиторських послуг | en_US |
dc.subject | процедури контролю | en_US |
dc.subject | моніторинг | en_US |
dc.title | Організаційні засади контролю якості надання аудиторських послуг | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей VІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 27 листопада 2020 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
68-70 Л. Ю. Михайленко.pdf | стаття | 463,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.