Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/20468
Назва: Привабливість України на європейському ринку туристичних послуг
Інші назви: Ukraine’s attractiveness at the european tourism services market
Автори: Полковниченко, С. О.
Красій, А. В.
Ключові слова: туризм
туристична привабливість
фактори привабливості
туристична послуга
ринок туристичних послуг
tourism
tourist attraction
attractiveness factors
tourist service
tourist services market
Дата публікації: 2020
Серія/номер: Ефективна економіка;№ 1
Короткий огляд (реферат): У статті визначено туристичну привабливість як наявність у країні певних туристичних ресурсів, за допомогою яких можна виробити цікавий конкурентоспроможний туристичний продукт, який здатний забезпечити доходи державі, зберігаючи при цьому екологічну рівновагу. Розглянуто сукупність чинників, які формують туристичну привабливість країни. За даними звіту про конкурентоспроможність подорожей і туризму 2019 р. досліджено позиції України як у загальному рейтингу, так і за окремими складовими, виділено сильні сторони її привабливості для європейських туристів. Проаналізовано туристичну привабливість України за показниками, які характеризують кількість іноземних туристів та доходи від міжнародного туризму. Досліджено туристичні потоки до України з європейських прикордонних і не прикордонних країн. На основі даних Державної служби статистики України проаналізовано експорт послуг, пов’язаних із подорожами, з України до європейських країн світу; виділено основні країни-імпортери таких послуг. Обґрунтовано шляхи підвищення привабливості України на європейському ринку туристичних послуг.
Опис: Полковниченко, С. О. Привабливість України на європейському ринку туристичних послуг / С. О. Полковниченко, А. В. Красій // Ефективна економіка. - 2020. - № 1.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/20468
Розташовується у зібраннях:Полковниченко С. О.: наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Полковниченко, Красій, стаття 2020.pdfстаття396,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.