Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/21713
Назва: Організація системи управлінського обліку на підприємстві
Автори: Клименко, Т. В.
Ключові слова: управління
бізнес-процеси
управлінський облік
методи і функції управлінського обліку
Дата публікації: 2017
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Протягом усього процесу економічного розвитку механізми управління економічними суб’єктами змінюються та удосконалюються під впливом зовнішнього середовища. Потребує уточнення й інформаційне обліково-аналітичне забезпечення, що є основою для прийняття управлінських рішень, а повнота та своєчасність отримання достовірних і обґрунтованих даних про діяльність суб’єкта господарювання вимагають системного підходу та розвитку методичних основ управлінського обліку. Управлінський облік, зважаючи на його звільнення від регулятивного впливу та необов’язковості використання окремих методологічних прийомів, які притаманні фінансовому та податковому обліку, більшою мірою реагує на зміни параметрів зовнішньої кон’юнктури, а його інструментарій є більш гнучким для того, щоб адаптуватися до макроекономічних змін.
Опис: Клименко, Т. В. Організація системи управлінського обліку на підприємстві / Т. В. Клименко // Бухгалтерський облік, оподаткування, аналіз і аудит: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали тез доп. ІІI Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Чернігів, 27 листоп. 2017 р.). – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – С. 68-70.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/21713
Розташовується у зібраннях:Клименко Т. В.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей VІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 27 листопада 2017 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
68-70 Т. В. Клименко.pdf188,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.