Олійченко І. М.: навчально-методичні видання : [27] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 27
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Менеджмент організацій : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 073 «Менеджмент», всіх форм навчанняОлійченко, І. М.; Дітковська, М. Ю.
2024Теоретичні основи управління організацією : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування», спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» всіх форм навчанняОлійченко, І. М.; Дітковська, М. Ю.
2023Управління іміджем та брендинг територій : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування», спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» всіх форм навчанняОлійченко, І. М.; Дітковська, М. Ю.
2023Державне та регіональне управління : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування», спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» всіх форм навчанняОлійченко, І. М.; Дітковська, М. Ю.
2023Система управління економічною безпекою організацій : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» всіх форм навчанняОлійченко, І. М.
2021ERP системи підприємства : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 073 «Менеджмент» всіх форм навчанняОлійченко, І. М.; Дітковська, М. Ю.
2021Інформаційний бізнес : методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інформаційний бізнес» для здобувачів галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 073 «Менеджмент», всіх форм навчанняОлійченко, І. М.; Дітковська, М. Ю.
2020Quality management technologies and methods methodical guidelines to practical classes and independent work for training Masters specialty 073 "Мanagement"=Технології та методи управління якістю : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для підготовки магістрів спеціальності 073 "Менеджмент"Олійченко, І. М.; Дітковська, М. Ю.
2019Публічна влада : методичні вказівки до практичних робіт та самостійної роботи спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» всіх форм навчанняОлійченко, І. М.; Дітковська, М. Ю.
2019Менеджмент організацій : методичні вказівки до курсової роботи для студентів галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальність 073 «Менеджмент» освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр», всіх форм навчанняОлійченко, І. М.; Дітковська, М. Ю.
2019Організація діяльності в органах публічної влади : методичні вказівки до практичних робіт та самостійної роботи спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» всіх форм навчанняОлійченко, І. М.; Дітковська, М. Ю.
2019Менеджмент : методичні вказівки з проходження виробничої практики для здобувачів освітнього ступеня бакалавра спеціальності 073 «Менеджмент»Олійченко, І. М.; Дітковська, М. Ю.
2018Психологія управління : методичні вказівки до практичних робіт для студентів для студентів галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент», всіх форм навчанняОлійченко, І. М.; Дітковська, М. Ю.
2018Основи менеджменту та управлінської діяльності : методичні вказівки до практичних робіт для студентів галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальність 073 «Менеджмент» освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр», всіх форм навчанняОлійченко, І. М.; Дітковська, М. Ю.
2018Менеджмент : методичні вказівки до практичних робіт для студентів галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», всіх форм навчанняОлійченко, І. М.; Дітковська, М. Ю.
2013Психологія управління. Методичні вказівки до практичних робіт для студентів напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент», всіх форм навчанняОлійченко, І. М.; Дітковська, М. Ю.
2014Державне управління. Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи студентів галузі знань 1501 “Державне управління” спеціальності 8.15010002 “Державна служба” всіх форм навчанняБутко, М. П.; Оліфіренко, Л. Д.; Олійченко, І. М.; Дітковська, М. Ю.
2014Державне управління. Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи за навчальним модулем Н.003.3.10 «Система органів місцевого самоврядування» для студентів спеціальності 8.15010002 «Державна служба» всіх форм навчанняБутко, М. П.; Оліфіренко, Л. Д.; Дітковська, М. Ю.; Олійченко, І. М.
2014Методологія системного підходу та наукових досліджень. Методичні вказівки до практичних робіт та самостійної роботи студентів спеціальності 8.15010002 «Державна служба» всіх форм навчанняОлійченко, І. М.; Дітковська, М. Ю.
2014Методологія системного підходу та наукових досліджень. Методичні вказівки з вивчення дисципліни для студентів спеціальності 8.15010002 «Державна служба» всіх форм навчанняОлійченко, І. М.; Дітковська, М. Ю.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 27