Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22007
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Замай, Ж. В. | - |
dc.contributor.author | Дзюба, В. А. | - |
dc.contributor.author | Буяльська, Н. П. | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-26T03:29:28Z | - |
dc.date.available | 2021-04-26T03:29:28Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22007 | - |
dc.description | Замай Ж. Дослідження можливості доочищення стічних вод молокопереробних заводів за допомогою біопрепаратів / Ж. Замай, В. Дзюба, Н. Буяльська // Технічні науки та технології. - 2020. - № 3. - С. 286-292. | en_US |
dc.description.abstract | Показано можливість використання біопрепаратів торгової марки «Мікрозим» у технології очищення стічних вод сирзаводів. Ефективність доочищення стічних вод перевірялась шляхом визначення хімічної потреби кисню (ХПК), вмісту фосфатів, амонію сольового та заліза загального до та після внесення біопрепарату. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | НУ «Чернігівська політехніка» | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки та технології;№ 3(21) | - |
dc.subject | стічні води | en_US |
dc.subject | молокопереробні підприємства | en_US |
dc.subject | біопрепарати | en_US |
dc.subject | гідрохімічні показники | en_US |
dc.subject | біологічне очищення стічних вод | en_US |
dc.subject | wastewater | en_US |
dc.subject | dairy enterprises | en_US |
dc.subject | biological products | en_US |
dc.subject | hydrochemical indicators | en_US |
dc.subject | biological wastewater treatment | en_US |
dc.title | Дослідження можливості доочищення стічних вод молокопереробних заводів за допомогою біопрепаратів | en_US |
dc.title.alternative | The study of the possibility of the post-treatment of dairy wastewater using biological products | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.description.abstractalt1 | The possibility of using a number of biological products of the trademark Mikrozym in the technology of the treatment of the wastewater from cheese factories was studied. The efficiency of wastewater treatment was checked by determining the chemical oxygen demand (COD), the content of phosphates, ammonium salt and total iron before and after addition of a biological product. | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Замай Ж. В.: наукові статті Буяльська Н. П.: наукові статті Технічні науки та технології. – 2020. – №3 (21) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tnt_2020_3_286-292.pdf | стаття | 274,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.