Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22007
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗамай, Ж. В.-
dc.contributor.authorДзюба, В. А.-
dc.contributor.authorБуяльська, Н. П.-
dc.date.accessioned2021-04-26T03:29:28Z-
dc.date.available2021-04-26T03:29:28Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22007-
dc.descriptionЗамай Ж. Дослідження можливості доочищення стічних вод молокопереробних заводів за допомогою біопрепаратів / Ж. Замай, В. Дзюба, Н. Буяльська // Технічні науки та технології. - 2020. - № 3. - С. 286-292.en_US
dc.description.abstractПоказано можливість використання біопрепаратів торгової марки «Мікрозим» у технології очищення стічних вод сирзаводів. Ефективність доочищення стічних вод перевірялась шляхом визначення хімічної потреби кисню (ХПК), вмісту фосфатів, амонію сольового та заліза загального до та після внесення біопрепарату.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherНУ «Чернігівська політехніка»en_US
dc.relation.ispartofseriesТехнічні науки та технології;№ 3(21)-
dc.subjectстічні водиen_US
dc.subjectмолокопереробні підприємстваen_US
dc.subjectбіопрепаратиen_US
dc.subjectгідрохімічні показникиen_US
dc.subjectбіологічне очищення стічних водen_US
dc.subjectwastewateren_US
dc.subjectdairy enterprisesen_US
dc.subjectbiological productsen_US
dc.subjecthydrochemical indicatorsen_US
dc.subjectbiological wastewater treatmenten_US
dc.titleДослідження можливості доочищення стічних вод молокопереробних заводів за допомогою біопрепаратівen_US
dc.title.alternativeThe study of the possibility of the post-treatment of dairy wastewater using biological productsen_US
dc.typeArticleen_US
dc.description.abstractalt1The possibility of using a number of biological products of the trademark Mikrozym in the technology of the treatment of the wastewater from cheese factories was studied. The efficiency of wastewater treatment was checked by determining the chemical oxygen demand (COD), the content of phosphates, ammonium salt and total iron before and after addition of a biological product.en_US
Розташовується у зібраннях:Замай Ж. В.: наукові статті
Буяльська Н. П.: наукові статті
Технічні науки та технології. – 2020. – №3 (21)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tnt_2020_3_286-292.pdfстаття274,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.