Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22133
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗапека, М. О.-
dc.contributor.authorСавченко, О. М.-
dc.contributor.authorГородиська, О. В.-
dc.date.accessioned2021-05-12T13:09:49Z-
dc.date.available2021-05-12T13:09:49Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22133-
dc.descriptionЗапека, М. О. Виробництво хліба з використанням фітосировини / М. О. Запека, О. М. Савченко, О. В. Городиська // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 274-275.en_US
dc.description.abstractМета роботи: розробка технології виробництва житньо-пшеничного хліба збагаченого хімічним складом з використанням порошку сухого яблука.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.subjectвиробництвоen_US
dc.subjectхлібen_US
dc.subjectфітосировинаen_US
dc.titleВиробництво хліба з використанням фітосировиниen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
274-275 Запека М. О..pdf262,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.