Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22133
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Запека, М. О. | - |
dc.contributor.author | Савченко, О. М. | - |
dc.contributor.author | Городиська, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-12T13:09:49Z | - |
dc.date.available | 2021-05-12T13:09:49Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22133 | - |
dc.description | Запека, М. О. Виробництво хліба з використанням фітосировини / М. О. Запека, О. М. Савченко, О. В. Городиська // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 274-275. | en_US |
dc.description.abstract | Мета роботи: розробка технології виробництва житньо-пшеничного хліба збагаченого хімічним складом з використанням порошку сухого яблука. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | виробництво | en_US |
dc.subject | хліб | en_US |
dc.subject | фітосировина | en_US |
dc.title | Виробництво хліба з використанням фітосировини | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
274-275 Запека М. О..pdf | 262,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.