Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22134
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гаркава, А. В. | - |
dc.contributor.author | Денисова, Н. М. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-12T13:23:20Z | - |
dc.date.available | 2021-05-12T13:23:20Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22134 | - |
dc.description | Гаркава, А. В. Розробка технології приготування житньо-пшеничного хлібу на заквасках з використанням яблучного сидру / А. В. Гаркава, Н. М. Денисова // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 275-277. | en_US |
dc.description.abstract | Метою дослідження є розробка технології виготовлення житньо-пшеничного тіста на заквасках спонтанного бродіння з додаванням яблучного сиру. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | житньо-пшеничний хліб | en_US |
dc.subject | закваска | en_US |
dc.subject | яблучний сидр | en_US |
dc.title | Розробка технології приготування житньо-пшеничного хлібу на заквасках з використанням яблучного сидру | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Денисова Н. М.: доповіді, тези доповідей Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
275-277 Гаркава А. В..pdf | 315,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.