Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22134
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГаркава, А. В.-
dc.contributor.authorДенисова, Н. М.-
dc.date.accessioned2021-05-12T13:23:20Z-
dc.date.available2021-05-12T13:23:20Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22134-
dc.descriptionГаркава, А. В. Розробка технології приготування житньо-пшеничного хлібу на заквасках з використанням яблучного сидру / А. В. Гаркава, Н. М. Денисова // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 275-277.en_US
dc.description.abstractМетою дослідження є розробка технології виготовлення житньо-пшеничного тіста на заквасках спонтанного бродіння з додаванням яблучного сиру.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.subjectжитньо-пшеничний хлібen_US
dc.subjectзакваскаen_US
dc.subjectяблучний сидрen_US
dc.titleРозробка технології приготування житньо-пшеничного хлібу на заквасках з використанням яблучного сидруen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Денисова Н. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
275-277 Гаркава А. В..pdf315,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.