Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22135
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зінюк, М. О. | - |
dc.contributor.author | Денисова, Н. М. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-13T06:18:27Z | - |
dc.date.available | 2021-05-13T06:18:27Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22135 | - |
dc.description | Зінюк, М. О. Розробка технології приготування хлібобулочних виробів з використанням рисового, гречаного та кукурудзяного борошна / М. О. Зінюк, Н. М. Денисова // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 277-278. | en_US |
dc.description.abstract | Дослідивши статтю, було встановлено доцільність використання добавки з суміші трьох видів безглютенового борошна рисового, гречаного та кукурудзяного для покращення вітамінно-мінерального складу продукції та якісних фізико-хімічних показників сировини, напівфабрикатів та готової продукції. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | хлібобулочні вироби | en_US |
dc.subject | рисове борошно | en_US |
dc.subject | гречане борошно | en_US |
dc.subject | кукурудзяне борошно | en_US |
dc.subject | глютен | en_US |
dc.title | Розробка технології приготування хлібобулочних виробів з використанням рисового, гречаного та кукурудзяного борошна | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Денисова Н. М.: доповіді, тези доповідей Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
277-278 Зінюк М. О..pdf | 275,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.