Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22136
Назва: Виробництво житньо-пшеничного хліба з використанням пряно-ароматичної сировини
Автори: Калініченко, Ю. Д.
Савченко, О. М.
Сиза, О. І.
Ключові слова: житньо-пшеничний хліб
пряно-ароматна сировина
закваска
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Науково обґрунтовано та експериментально досліджено доцільність використання базиліку в технології приготування житньо-пшеничного хліба. Встановлено вплив базиліку на бродильну активність закваски та житньо-пшеничного тіста, обумовлений впливом його хімічного складу на мікробіоту. Високий вміст вітамінів, мікро- та макроелементів дозволяє розглядати базилік як перспективний збагачувач середовища для розвитку мікрофлори та стабілізації біотехнологічних властивостей заквасок спонтанного бродіння. Отримані зразки хліба з досліджуваної добавки за органолептичними та фізико-хімічними показниками відповідають нормативним документам.
Опис: Калініченко, Ю. Д. Виробництво житньо-пшеничного хліба з використанням пряно-ароматичної сировини / Ю. Д. Калініченко, О. М. Савченко, О. І. Сиза // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 279-280.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22136
Розташовується у зібраннях:Сиза О. І.: доповіді, тези доповідей
Савченко О. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
279-280 Калініченко Ю. Д..pdf328,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.