Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22136
Назва: | Виробництво житньо-пшеничного хліба з використанням пряно-ароматичної сировини |
Автори: | Калініченко, Ю. Д. Савченко, О. М. Сиза, О. І. |
Ключові слова: | житньо-пшеничний хліб пряно-ароматна сировина закваска |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Короткий огляд (реферат): | Науково обґрунтовано та експериментально досліджено доцільність використання базиліку в технології приготування житньо-пшеничного хліба. Встановлено вплив базиліку на бродильну активність закваски та житньо-пшеничного тіста, обумовлений впливом його хімічного складу на мікробіоту. Високий вміст вітамінів, мікро- та макроелементів дозволяє розглядати базилік як перспективний збагачувач середовища для розвитку мікрофлори та стабілізації біотехнологічних властивостей заквасок спонтанного бродіння. Отримані зразки хліба з досліджуваної добавки за органолептичними та фізико-хімічними показниками відповідають нормативним документам. |
Опис: | Калініченко, Ю. Д. Виробництво житньо-пшеничного хліба з використанням пряно-ароматичної сировини / Ю. Д. Калініченко, О. М. Савченко, О. І. Сиза // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 279-280. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22136 |
Розташовується у зібраннях: | Сиза О. І.: доповіді, тези доповідей Савченко О. М.: доповіді, тези доповідей Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
279-280 Калініченко Ю. Д..pdf | 328,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.