Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22147
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧелябієва, В. М.-
dc.contributor.authorГаврик, М. В.-
dc.date.accessioned2021-05-13T10:31:27Z-
dc.date.available2021-05-13T10:31:27Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22147-
dc.descriptionЧелябієва, В. М. Інноваційна сировина для збагачення кондитерських виробів / В. М. Челябієва, М. В. Гаврик // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 284-285.en_US
dc.description.abstractМетою роботи стало дослідження компонентного складу летких речовин порошку з насіннєвих камер яблук та його елементного складу.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.subjectінноваційна сировинаen_US
dc.subjectкондитерські виробиen_US
dc.titleІнноваційна сировина для збагачення кондитерських виробівen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Челябієва В. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
284-285 Челябієва В. М..pdf376,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.