Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22148
Назва: Щодо доцільності використання олії з плодів шипшини для покращення якості житньо-пшеничного хліба
Автори: Шарапа, Л. В.
Лапицька, Н. В.
Сиза, О. І.
Олійник, С. Г.
Ключові слова: олія
шипшина
житньо-пшеничний хліб
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Згідно з даними проведених досліджень, можна стверджувати, що використання олії із плодів шипшини в технології житньо-пшеничних сортів хліба для покращення його якості, є доцільним. Нами пропонується використовувати дану добавку в кількості 5%, так як саме за цього дозування вироби набувають найкращих фізико-хімічних та органолептичних показників якості.
Опис: Шарапа, Л. В. Щодо доцільності використання олії з плодів шипшини для покращення якості житньо-пшеничного хліба / Л. В. Шарапа, Н. В. Лапицька, О. І. Сиза, С. Г. Олійник // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 286.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22148
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
286-286 Шарапа Л. В..pdf255,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.