Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22148
Назва: | Щодо доцільності використання олії з плодів шипшини для покращення якості житньо-пшеничного хліба |
Автори: | Шарапа, Л. В. Лапицька, Н. В. Сиза, О. І. Олійник, С. Г. |
Ключові слова: | олія шипшина житньо-пшеничний хліб |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Короткий огляд (реферат): | Згідно з даними проведених досліджень, можна стверджувати, що використання олії із плодів шипшини в технології житньо-пшеничних сортів хліба для покращення його якості, є доцільним. Нами пропонується використовувати дану добавку в кількості 5%, так як саме за цього дозування вироби набувають найкращих фізико-хімічних та органолептичних показників якості. |
Опис: | Шарапа, Л. В. Щодо доцільності використання олії з плодів шипшини для покращення якості житньо-пшеничного хліба / Л. В. Шарапа, Н. В. Лапицька, О. І. Сиза, С. Г. Олійник // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 286. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22148 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
286-286 Шарапа Л. В..pdf | 255,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.