Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22155
Назва: Оцінка якості масла вершкового
Автори: Голуб, Д. Р.
Денисенко, Т. М.
Ключові слова: якість
вершкове масло
харчові продукти
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Об’єктом дослідження є група солодковершкового масла, оскільки масло з рівнем вмісту жиру 73% є найбільш широко представленим у торговельній мережі. Для проведення оцінювання якості масла було відібрано в торговельній мережі м. Чернігова.
Опис: Голуб, Д. Р. Оцінка якості масла вершкового / Д. Р. Голуб, Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 290-291.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22155
Розташовується у зібраннях:Денисенко T. M.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
290-291 Голуб Д. Р..pdf276,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.