Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22158
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДенисенко, Т. М.-
dc.date.accessioned2021-05-13T11:43:42Z-
dc.date.available2021-05-13T11:43:42Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22158-
dc.descriptionДенисенко, Т. М. Проблеми якості та безпечності твердих сичугових сирів / Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 293-294.en_US
dc.description.abstractЗа результати досліджень можна зробити висновок, що всі досліджувані зразки сиру Російського задовільної якості. Звісно, в нинішніх в умовах, які створюють нам сучасні технології, перед нами стоїть нелегке завдання збереження нашого здоров'я та здоров'я наших дітей.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.subjectякістьen_US
dc.subjectбезпекаen_US
dc.subjectтверді сичугові сириen_US
dc.titleПроблеми якості та безпечності твердих сичугових сирівen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Денисенко T. M.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
293-294 Денисенко Т. М..pdf266,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.