Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22180
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКостирко, Н. В.-
dc.date.accessioned2021-05-14T09:09:22Z-
dc.date.available2021-05-14T09:09:22Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22180-
dc.descriptionКостирко, Н. В. Товарознавча характеристика та оцінка якості пшеничного борошна / Н. В. Костирко ; наук. кер. Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 303-304.en_US
dc.description.abstractМета роботи є товарознавча характеристика споживних властивостей та оцінка якості пшеничного борошна.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.subjectтоварознавcтвоen_US
dc.subjectякістьen_US
dc.subjectпшеничне борошноen_US
dc.titleТоварознавча характеристика та оцінка якості пшеничного борошнаen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
303-304 Костирко Н. В..pdf287,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.