Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22188
Назва: | Антикризове стратегічне управління підприємствами харчової промисловості в сучасних умовах |
Інші назви: | Антикризисное стратегическое управление предприятиями пищевой промышленности в современных условиях Anti-crisis strategic management of food industry enterprises In modern conditions |
Автори: | Боковець, В. В. Мазуренко, Р. П. Свічкар, Ю. І. |
Ключові слова: | стратегічне управління антикризове управління стратегія підприємство стратегічне планування цукрова промисловість стратегическое управление антикризисное управление стратегия предприятие стратегическое планирование сахарная отрасль strategic management crisis management strategy enterprise strategic planning sugar industry |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Серія/номер: | Чернігівський науковий часопис. Серія 1 : Економіка і управління;№ 1 (9) |
Короткий огляд (реферат): | В статті досліджено сутність стратегічного управління та його взаємозв’язок з оперативним. Розглянуто модель застосування антикризового стратегічного управління та визначено етапи реалізації стратегічного планування. Систематизовано чинники виникнення кризових ситуацій на цукрових заводах у розрізі мікро-, мезо-, макро- та мегаекономічному рівнів. Обґрунтовано необхідність застосування антикризового стратегічного управління на підприємствах цукрової галузі. |
Опис: | Боковець, В. В. Антикризове стратегічне управління підприємствами харчової промисловості в сучасних умовах / В. В. Боковець, Р. П. Мазуренко, Ю. І. Свічкар // Чернігівський науковий часопис. Серія 1 : Економіка і управління. - 2018. - № 1 (9). - С. 15-21. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22188 |
Розташовується у зібраннях: | Чернігівський науковий часопис. Серія 1, Економіка і управління. – 2018. – № 1 (9). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
15-21.pdf | стаття | 314,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.