Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22196
Назва: Особливості маркетингу високих технологій в умовах глобалізації
Інші назви: Особенности маркетинга високих технологій в условиях глобализации
Features of high technologies marketing in globalization conditions
Автори: Птащенко, О. В.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Серія/номер: Чернігівський науковий часопис. Серія 1 : Економіка і управління;№ 1 (9)
Короткий огляд (реферат): В роботі проведений аналіз основних складових маркетингу високих технологій. Сутність маркетингової діяльності на підприємстві, що займається розробкою та випуском високотехнологічної продукції помітно відрізняється від інших видів маркетингу через існування важливих особливостей високотехнологічних ринків та високотехнологічного підприємництва. Це, в свою чергу, висуває спеціальні вимоги до управління маркетингом як бізнес-функцією на високотехнологічному підприємстві, оскільки загальновизнано, що стан та тенденції, які спостерігаються в маркетинговому середовищі компанії, мають значний вплив на практики та способи керування маркетингом в ній. Поглиблення маркетингової діяльності міжнародного розподілу праці та впровадження нових технологій створили можливості для просторового (територіального) роз'єднання окремих виробничих процесів. Сьогодні із національного процес виробництва перетворюється на інтернаціональний, міжнародний.
Опис: Птащенко, О. В. Особливості маркетингу високих технологій в умовах глобалізації / О. В. Птащенко // Чернігівський науковий часопис. Серія 1 : Економіка і управління. - 2018. - № 1 (9). - С. 40-45.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22196
Розташовується у зібраннях:Чернігівський науковий часопис. Серія 1, Економіка і управління. – 2018. – № 1 (9).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
40-45.pdfстаття315,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.