Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22219
Назва: | Важливість органічного землеробства у сільськогосподарському виробництві |
Автори: | Бутурлим, Д. А. |
Ключові слова: | органічне землеробство сільськогосподарське виробництво |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Короткий огляд (реферат): | Головною метою і суттю органічного виробництва є перш за все створення нового землеробства, нешкідливого для навколишнього середовища, яке забезпечувало б людей і тварин біологічно повноцінними продуктами харчування; мінімалізація впливу на навколишнє середовище, запобігання деградації ґрунтів, збереження і відновлення їх родючості; розвиток внутрішнього і міжнародного ринків торгівлі продуктами органічного землеробства. |
Опис: | Бутурлим, Д. А. Важливість органічного землеробства у сільськогосподарському виробництві / Д. А. Бутурлим ; наук. кер. О. П. Тимошенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 332-334. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22219 |
Розташовується у зібраннях: | Тимошенко О. П.: доповіді, тези доповідей Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
332-334 Бутурлим Д. А..pdf | 281,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.