Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22219
Назва: Важливість органічного землеробства у сільськогосподарському виробництві
Автори: Бутурлим, Д. А.
Ключові слова: органічне землеробство
сільськогосподарське виробництво
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Головною метою і суттю органічного виробництва є перш за все створення нового землеробства, нешкідливого для навколишнього середовища, яке забезпечувало б людей і тварин біологічно повноцінними продуктами харчування; мінімалізація впливу на навколишнє середовище, запобігання деградації ґрунтів, збереження і відновлення їх родючості; розвиток внутрішнього і міжнародного ринків торгівлі продуктами органічного землеробства.
Опис: Бутурлим, Д. А. Важливість органічного землеробства у сільськогосподарському виробництві / Д. А. Бутурлим ; наук. кер. О. П. Тимошенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 332-334.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22219
Розташовується у зібраннях:Тимошенко О. П.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
332-334 Бутурлим Д. А..pdf281,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.