Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22281
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зеленська, О. О. | - |
dc.contributor.author | Алєшугіна, Н. О. | - |
dc.contributor.author | Зеленський, В. С. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-21T11:57:32Z | - |
dc.date.available | 2021-05-21T11:57:32Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22281 | - |
dc.description | Зеленська, О. О. Клієнтоорієнтований підхід у технології туристичних продажів / О. О. Зеленська, Н. О. Алєшугіна, В. С. Зеленський // Юність науки – 2020: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез доповідей Х Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 23-24 квіт. 2020 р.). – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 914-916. | en_US |
dc.description.abstract | Уміння продавати в сучасному світі стало одним із базових умінь кожної працюючої людини. Майстерність у техніках продажу, переважною мірою, визначає престижність роботи, рівень доходу й успішність (і не лише фінансову) кожної людини. Для туристичного бізнесу уміння менеджерів продавати туристичний продукт означає отримання високих прибутків, формування гарного іміджу туристичної фірми та її процвітання в майбутньому. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | клієнтоорієнтований підхід | en_US |
dc.subject | туристичні продажі | en_US |
dc.title | Клієнтоорієнтований підхід у технології туристичних продажів | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Юність науки – 2020: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства (м. Чернігів, 23-24 квітня 2020 р.) Алєшугіна Н. О.: доповіді, тези доповідей Зеленська О. О.: доповіді, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
yun20-t2-914-916.pdf | наукова доповідь | 282,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.