Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22365
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пігуляк, О. М. | - |
dc.contributor.author | Зеленська, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-26T12:36:35Z | - |
dc.date.available | 2021-05-26T12:36:35Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22365 | - |
dc.description | Пігуляк, М. О. Інновації у сфері гостинності / М. О. Бардакова; наук. керівник О. О. Зеленська // Інноваційні технології бізнесу, пиродокористування і туризму : зб. тез І Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Чернігів, 9 квіт. 2020р.). – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020 – С. 196-198. | en_US |
dc.description.abstract | Інноваційна діяльність у сфері гостинності розвивається в кількох напрямах: використання нових ресурсів; зміна в організації виробництва і споживання (застосування передових принципів маркетингу і менеджменту); виявлення й використання нових ринків збуту продукції, використання нової техніки і технологій. Саме використання нових технологій, зокрема комп'ютеризації та глобалізації, дає найбільший ефект у діяльності підприємств готельної індустрії. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | інноваційна діяльність у сфері гостинності | en_US |
dc.title | Інновації у сфері гостинності | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Зеленська О. О.: доповіді, тези доповідей Тези доповідей І Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 9 квітня 2020 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
itb20-2-197-199.pdf | наукова доповідь | 193,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.