Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22365
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПігуляк, О. М.-
dc.contributor.authorЗеленська, О. О.-
dc.date.accessioned2021-05-26T12:36:35Z-
dc.date.available2021-05-26T12:36:35Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22365-
dc.descriptionПігуляк, М. О. Інновації у сфері гостинності / М. О. Бардакова; наук. керівник О. О. Зеленська // Інноваційні технології бізнесу, пиродокористування і туризму : зб. тез І Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Чернігів, 9 квіт. 2020р.). – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020 – С. 196-198.en_US
dc.description.abstractІнноваційна діяльність у сфері гостинності розвивається в кількох напрямах: використання нових ресурсів; зміна в організації виробництва і споживання (застосування передових принципів маркетингу і менеджменту); виявлення й використання нових ринків збуту продукції, використання нової техніки і технологій. Саме використання нових технологій, зокрема комп'ютеризації та глобалізації, дає найбільший ефект у діяльності підприємств готельної індустрії.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.subjectінноваційна діяльність у сфері гостинностіen_US
dc.titleІнновації у сфері гостинностіen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Зеленська О. О.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей І Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 9 квітня 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
itb20-2-197-199.pdfнаукова доповідь193,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.