Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22382
Назва: | Наукові принципи зберігання продуктів |
Автори: | Голуб, Д. Р. Денисенко, Т. М. |
Ключові слова: | консервування зберігання продуктів |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Короткий огляд (реферат): | Консервування – це процес припинення життєдіяльності мікрофлори, яка спричиняє псування продуктів, та гальмує біохімічні процеси, що відбуваються у них під дією ферментів. При консервуванні продукти набувають здатності зберігатися тривалий час і не змінювати свої властивості: харчову і біологічну цінність, смак, зовнішній вигляд. Протягом терміну придатності до зберігання в консервах не відбувається суттєвих перетворень білків, жирів, вуглеводів та інших складових компонентів. |
Опис: | Голуб, Д. Р. Наукові принципи зберігання продуктів / Д. Р. Голуб, Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. Тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт.2020 р.) : збірник тез доповідей. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 372-375. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22382 |
Розташовується у зібраннях: | Денисенко T. M.: доповіді, тези доповідей Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
novteh20-t-372-375.pdf | наукова доповідь | 248,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.