Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22388
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Половий, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Денисенко, Т. М. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-27T13:09:26Z | - |
dc.date.available | 2021-05-27T13:09:26Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22388 | - |
dc.description | Половий Д. В. Дослідження показників якості йогуртів, що реалізуються у вітчизняних торговельних мережах / Д. В. Половий ; наук. керівник Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. Тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт.2020 р.) : збірник тез доповідей. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 398-399. | en_US |
dc.description.abstract | Йогурти – один з найбільш перспективних сегментів молочної продукції в Україні. Вони є одним із улюблених продуктів населення, їх середньорічний приріст споживання, а відповідно і виробництва в Україні становить в середньому 10%. Згідно з ДСТУ 4343:2004, йогурт – це кисломолочний продукт з підвищеним вмістом сухих речовин, який виробляють сквашуванням молока культурами видів Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | йогурт | en_US |
dc.subject | якість йогурту | en_US |
dc.title | Дослідження показників якості йогуртів, що реалізуються у вітчизняних торговельних мережах | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Денисенко T. M.: доповіді, тези доповідей Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
novteh20-t-398-399.pdf | наукова доповідь | 249,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.