Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22388
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПоловий, Д. В.-
dc.contributor.authorДенисенко, Т. М.-
dc.date.accessioned2021-05-27T13:09:26Z-
dc.date.available2021-05-27T13:09:26Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22388-
dc.descriptionПоловий Д. В. Дослідження показників якості йогуртів, що реалізуються у вітчизняних торговельних мережах / Д. В. Половий ; наук. керівник Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. Тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт.2020 р.) : збірник тез доповідей. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 398-399.en_US
dc.description.abstractЙогурти – один з найбільш перспективних сегментів молочної продукції в Україні. Вони є одним із улюблених продуктів населення, їх середньорічний приріст споживання, а відповідно і виробництва в Україні становить в середньому 10%. Згідно з ДСТУ 4343:2004, йогурт – це кисломолочний продукт з підвищеним вмістом сухих речовин, який виробляють сквашуванням молока культурами видів Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.subjectйогуртen_US
dc.subjectякість йогуртуen_US
dc.titleДослідження показників якості йогуртів, що реалізуються у вітчизняних торговельних мережахen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Денисенко T. M.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
novteh20-t-398-399.pdfнаукова доповідь249,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.