Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22392
Назва: | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (хлібопекарське виробництво) : методичні вказівки до виконання курсової роботи здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання |
Автори: | Волкова, Р. М. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Короткий огляд (реферат): | Метою виконання курсової роботи є закріплення та поглиблення знань студентів з технології галузі та споріднених дисциплін. |
Опис: | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (хлібопекарське виробництво) : метод. вказівки до виконання курс. роботи здобувачів першого рівня вищ. освіти спец. освіт. програмою 181 «Харчові технології» за освіт. програмою «Харчові технології та інженерія» ден. і заоч. форм навчання / уклад. Р. М. Волкова. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 34 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22392 |
Розташовується у зібраннях: | Волкова Р. М.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів.pdf | Навчально-методичне видання | 970,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.