Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22392
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВолкова, Р. М.-
dc.date.accessioned2021-05-27T13:27:13Z-
dc.date.available2021-05-27T13:27:13Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22392-
dc.descriptionТехнологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (хлібопекарське виробництво) : метод. вказівки до виконання курс. роботи здобувачів першого рівня вищ. освіти спец. освіт. програмою 181 «Харчові технології» за освіт. програмою «Харчові технології та інженерія» ден. і заоч. форм навчання / уклад. Р. М. Волкова. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 34 с.en_US
dc.description.abstractМетою виконання курсової роботи є закріплення та поглиблення знань студентів з технології галузі та споріднених дисциплін.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.titleТехнологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (хлібопекарське виробництво) : методичні вказівки до виконання курсової роботи здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчанняen_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Волкова Р. М.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів.pdfНавчально-методичне видання970,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.