Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22512
Назва: Інформаційна система прогнозування та виявлення рівня загроз для корпоративної комп’ютерної мережі
Автори: Міщенко, М. В.
Трунова, О. В.
Ключові слова: інформаційна система прогнозування
комп’ютерна мережа
кібербезпека
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): На даний момент існує ряд інформаційних систем, метою яких є виявлення та запобігання мережевим атакам та аномаліям трафіку, проте більшість з них працює в реальному часі, та надає інформацію про загрозу або вживає необхідних дій за фактом настання цієї загрози. Тому було прийнято рішення про створення інформаційної системи яка б окрім виявлення загроз мала б можливість надавати прогнози щодо майбутнього рівня загроз для досліджуваної мережі.
Опис: Міщенко, М. В. Інформаційна система прогнозування та виявлення рівня загроз для корпоративної комп’ютерної мережі / М. В. Міщенко ; наук. керівник О. В. Трунова // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 124-126.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22512
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
124-126 Міщенко М. В..pdfНаукова доповідь350,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.