Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22547
Назва: Роль програмно-цільового фінансування у розвитку концесійної діяльності в Україні
Автори: Забаштанський, М. М.
Ключові слова: концесії
концесійна діяльність
програмно-цільове фінансування
фінансова політика
фінансове забезпечення
фінансові ресурси
Дата публікації: 2013
Серія/номер: Science and Education a New Dimension: Humanities and Social Science;
Короткий огляд (реферат): Обумовлена необхідність запровадження та реалізації концесійних відносин на принципах програмно-цільового фінансування з метою підвищення результативності функціонування суб’єктів господарювання державної і комунальної форми власності та зміцнення економічної безпеки країни. Визначено особливості застосування програмно-цільового фінансування, що впливають на поширення концесійної діяльності та запропоновано алгоритм розробки системи оцінки програмно-цільового фінансування концесійних проектів в Україні, практична реалізація якого сприятиме відновленню технічного та фінансового стану провідних галузей національної економіки.
Опис: Забаштанський, М. М. Роль програмно-цільового фінансування у розвитку концесійної діяльності в Україні / М. М. Забаштанський // Science and Education a New Dimension: Humanities and Social Science, 1(2), Будапешт. – 2013. – С. 147-151.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22547
Розташовується у зібраннях:Забаштанський М. М.: наукові статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.