Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22593
Назва: Еволюція антен мобільних пристроїв
Автори: Коваль, В. П.
Велігорський, О. А.
Ключові слова: антена
мобільний пристрій
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Зробивши екскурс в сферу антен ми встановили те, що вона зовсім не стоїть на одному місці. Ще деякий час назад були популярні громіздкі телефони з «штирями», котрі замінили телефони з внутрішніми антенами, котрі стали більш компактними та відкрили нові можливості в модифікаціях. Виробники були націлені на збільшення функціоналу та на більш безпечне використання, був винайдений параметр SAR, котрий контролює випромінювання пристроїв. Антена зв’язку стала не єдиною, а «одною з». Були винайдені антени Wi-Fi та Bluetooth, приймальні антени NFC, в мобільних телефонах почали використовуватися антенні решітки, які раніше використовувалися лише в радіолокації. Спираючись на це можна зробити висновок, що розробка антен не є простою задачею, а є сферою з великою низкою факторів, котрих треба притримуватися під час розробки.
Опис: Коваль, В. П. Еволюція антен мобільних пристроїв / В. П. Коваль ; наук. керівник О. А. Велігорський // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 249-251.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22593
Розташовується у зібраннях:Велігорський О. А.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
249-251 Коваль В. П..pdfНаукова доповідь270,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.