Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22638
Назва: Програмний засіб для захищеного обміну даними
Автори: Гринько, В. В.
Ключові слова: чат
месенджер
наскрізне шифрування
Java
Websocket
https
аутентифікація
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: програмна реалізація багатокористувацького чату з графічним інтерфейсом для захищеного обміну даними з використанням аутентифікації та із застосуванням алгоритмів шифрування для забезпечення конфіденційності інформації. Об’єктом дослідження є процес захищеного обміну даними в системах миттєвих повідомлень. Предметом дослідження є процес розробки програмного засобу для захищеного обміну даними. Методи дослідження. Були використані два основні методи дослідження: 1. Порівняння. Даний метод використовувався для порівняння існуючих способів обміну даними, алгоритмів шифрування, готових рішень. 2. Аналіз. За допомогою даного методу було проаналізовано процес наскрізного шифрування, було спроектовано та розроблено програмний засіб. Результати та новизна. Було проведено аналіз існуючих способів обміну даними, проблеми конфіденційності і цілісності даних в системах миттєвого обміну повідомленнями. Було досліджено процес наскрізного шифрування в месенджерах. Також було здійснено порівняння месенджерів та власницьких протоколів шифрування. Було спроектовано програмний засіб для захищеного обміну даними. Було програмно реалізовано багатокористувацький мережевий чат з графічним інтерфейсом для захищеного обміну даними з використанням аутентифікації та із застосуванням алгоритмів шифрування.
Опис: Гринько, В. В. Програмний засіб для захищеного обміну даними : дипломна робота : 125 – Кібербезпека / В. В. Гринько ; керівник роботи Ю. М. Ткач ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра кафедра кібербезпеки та математичного моделювання. – Чернігів, 2021. – 67 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22638
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гринько В.В. КБ-171.pdfДипломна робота3,61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.