Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22646
Назва: Система аналізу вразливостей конфігурації комутаторів та маршрутизаторів Cisco та методи їх усунення
Автори: Лисиця, Т. А.
Ключові слова: комутатор
маршрутизатор
Cisco
система аналізу
уразливості конфігурації
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: визначення понять комутатор, маршрутизатор; визначення основних переваг комутаторів і маршрутизаторів фірми Cisco. За результатами первинного дослідження, здійснення аналізу і формування списку характеристик (які, в тому числі, включають параметри вбудованого захисту) для можливості здійснення вибору комутаторів і маршрутизаторів Cisco за потребами для дому, для малого та середнього бізнесу. Розробка системи аналізу основних вразливостей конфігурації та рекомендацій щодо їх усунення; створення програми для налаштування деяких проблемних параметрів конфігурації. Об’єкт дослідження: комутатори та маршрутизатори Cisco. Предмет дослідження: основні вразливості конфігурації комутаторів та маршрутизаторів Cisco та методи їх усунення. Методи дослідження: аналіз, порівняння та зіставлення для освоєння необхідного теоретичного підґрунтя, графічний метод для більш зручної візуалізації отриманих результатів. Ступінь новизни одержаних результатів: надання можливості здійснення швидкого вибору комутаторів і маршрутизаторів Cisco за потребами (шляхом структуризації необхідної інформації на сайті, за відсутності особливих вимог – автоматизації вибору); спроба здійснення часткової автоматизації налаштувань конфігурації та аналізу вразливих місць комутаторів та маршрутизаторів, надання інструкцій щодо їхнього захисту; структуризація та зібрання необхідної інформації в одному місці.
Опис: Лисиця, Т. А. Система аналізу вразливостей конфігурації комутаторів та маршрутизаторів Cisco та методи їх усунення : дипломна робота : 125 – Кібербезпека / Т. А. Лисиця ; керівник роботи М. Є. Шелест ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра кібербезпеки та математичного моделювання. – Чернігів, 2021. – 67 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22646
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лисиця Т. А. КБ-171.pdfДипломна робота2,87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.