Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22673
Назва: Основні положення та вимоги до розрахунків бетонних конструкцій армованих неметалевою композитною арматурою
Автори: Данич, Д. І.
Корзаченко, М. М.
Ключові слова: бетонна конструкція
композитна арматура
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Неметалева композитна арматура являє собою композиційний матеріал, що складається зі сполучного синтетичного полімеру і армуючих ниткоподібних волокон. Розрізняють неметалеву композитну арматуру в залежності від типу армуючих волокон, виділяють вуглепластикову, склопластикову, базальтопластикову і органопластикову арматуру. Основні переваги конструкцій, армованих НКА: довговічність і корозійна стійкість; електромагнітна нейтральність, діелектричні властивості арматури, висока міцність і низька питома вага арматури; легко прорізати отвори в конструкціях, проста заготовка на будмайданчику. Ефективними областями застосування такої арматури є: використання для берегоукріплень; морські та припортові споруди; каналізація, меліорація і водовідведення; дорожнє покриття й огородження, в тому числі мостів; елементи інфраструктури хімічних виробництв; вироби з бетонів з попереднього напруженим і ненапруженим армуванням.
Опис: Данич, Д. І. Основні положення та вимоги до розрахунків бетонних конструкцій армованих неметалевою композитною арматурою / Д. І. Данич ; наук. керівник М. М. Корзаченко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 331-332.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22673
Розташовується у зібраннях:Корзаченко М. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
331-332 Данич Д. І..pdfНаукова доповідь222,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.