Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22695
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБараненков, П. О.-
dc.contributor.authorЧелябієва, В. М.-
dc.date.accessioned2021-06-29T08:27:36Z-
dc.date.available2021-06-29T08:27:36Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22695-
dc.descriptionБараненков, П. О. Розробка технології пшеничного хліба з використанням Spinacia Oleracea / П. О. Бараненков ; наук. керівник В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 348-349.en_US
dc.description.abstractМета роботи – розробити рецептуру хліба з додаванням соку шпинату та оцінити перспективу застосування.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.subjectпшеничний хлібen_US
dc.subjectSpinacia Oleraceaen_US
dc.subjectхлібозаводen_US
dc.titleРозробка технології пшеничного хліба з використанням Spinacia Oleraceaen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Челябієва В. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
348-349 Бараненков П. О..pdfНаукова доповідь237,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.