Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22696
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБусел, О. В.-
dc.contributor.authorХребтань, О. Б.-
dc.date.accessioned2021-06-29T09:03:21Z-
dc.date.available2021-06-29T09:03:21Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22696-
dc.descriptionБусел, О. В. Переваги запровадження міжнародної системи HACCP на підприємствах харчової промисловості м. Чернігова / О. В. Бусел, О. Б. Хребтань // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 349-351.en_US
dc.description.abstractГлобалізація світового ринку харчових продуктів, запровадження нових технологій та сировинних матеріалів на виробничих підприємствах харчової галузі, потребують розроблення і впровадження єдиних міжнародних стандартів, які б знизили, або виключили ризики реалізації і споживання небезпечних, недоброякісних та шкідливих харчових продуктів споживачами.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.subjectміжнародна система HACCPen_US
dc.subjectхарчові продуктиen_US
dc.titleПереваги запровадження міжнародної системи HACCP на підприємствах харчової промисловості м. Черніговаen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Хребтань О. Б.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
349-351 Бусел О. В..pdfНаукова доповідь264,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.