Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22701
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоротка, Т. С.-
dc.date.accessioned2021-06-29T12:58:21Z-
dc.date.available2021-06-29T12:58:21Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22701-
dc.descriptionКоротка, Т. С. Управління продуктивністю праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства : дипломна робота : 242 «Туризм» / Т. С. Коротка ; керівник роботи О. І. Гонта ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра туризму. – Чернігів, 2021. – 90 с.en_US
dc.description.abstractОб’єктом дослідження кваліфікаційної роботи виступає готельне підприємство «Radisson Blu Hotel Kyiv». Предметом дослідження кваліфікаційної роботи є методи та інструменти стимулювання продуктивності праці на готельному підприємстві. Метою кваліфікаційної роботи є розробка рекомендацій щодо підвищення ефективності управління та продуктивності праці в готельному підприємстві. Завданнями кваліфікаційної роботи є: - розкрити сутність та особливості продуктивності праці як економічної категорії; - проаналізувати фактори та резерви підвищення продуктивності праці; - оцінити ефективність тімбілдингу у процесі управління персоналом на підприємствах готельного господарства; - розкрити організаційно-технологічну характеристику готельного підприємства «Radisson Blu Hotel Kyiv»; - дослідити внутрішнє та зовнішнє середовища готельного підприємства «Radisson Blu Hotel Kyiv»; - проаналізувати практику командоутворення у діяльності готелю «Radisson Blu Hotel Kyiv»;en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectтімбілдингen_US
dc.subjectмотиваціяen_US
dc.subjectуправління персоналомen_US
dc.subjectготельне підприємствоen_US
dc.subjectпродуктивність праціen_US
dc.subjectteambuildingen_US
dc.subjectmotivationen_US
dc.subjectpersonnel managementen_US
dc.subjecthotel enterpriseen_US
dc.titleУправління продуктивністю праці на підприємствах готельно-ресторанного господарстваen_US
dc.typeThesisen_US
dc.description.abstractalt1The object of research of the qualification work is the hotel enterprise "Radisson Blu Hotel Kyiv". The subject of the study of the final qualification work are methods and tools to stimulate productivity at the hotel enterprise. The purpose of the final qualification work is to develop recommendations for improving the efficiency of management and productivity in the hotel business. The tasks of the final qualification work are: - To reveal the essence and features of labor productivity as an economic category; - Analyze factors and reserves to increase productivity; - Evaluate the effectiveness of team building in the process of personnel management in the hotel industry; - To reveal the organizational and technological characteristics of the hotel enterprise "Radisson Blu Hotel Kyiv"; - Investigate the internal and external environment of the hotel enterprise "Radisson Blu Hotel Kyiv" - Analyze the practice of team building in the activities of the hotel "Radisson Blu Hotel Kyiv";en_US
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Коротка_Т_бакалавр_туризм_2021.pdfДипломна робота1,58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.