Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22704
Назва: Розвиток екологічного туризму в Україні
Автори: Пилипець, Я. І.
Ключові слова: екологічний туризм
туризм
екотуризм
природнозаповідний фонд, потенціал
ecological tourism
tourism
ecotourism
nature reserve fund
potential
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи виступає туристична діяльність в Україні. Предметом кваліфікаційної роботи є розвиток екологічного туризму в Україні. Мета кваліфікаційної роботи полягає в узагальненні теоретикометодичних та практичних засад дослідження розвитку екологічного туризму в Україні та розробці практичних рекомендацій по його поліпшенню. Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: визначити сутність екологічного туризму, визначити фактори, які на нього впливають, узагальнити методи, які використовуються для дослідження рівня розвитку екологічного туризму, охарактеризувати сучасний стан розвитку екологічного туризму в Україні, визначити проблеми його розвитку на території країни, ознайомитись із зарубіжним досвідом організації екологічного туризму, на його основі запропонувати шляхи вирішення проблем його розвитку, запропонувати варіанти поліпшення туристичної діяльності в Україні з дотриманням норм мінімізації рівня забруднення в туристичних центрах країни. За результатами дослідження сформульовані пропозиції щодо поліпшення екологічної ситуації у сфер туристичної діяльності на території України.
Опис: Пилипець, Я. І. Розвиток екологічного туризму в Україні : дипломна робота : 242 «Туризм» / Я. І. Пилипець ; керівник роботи І. О. Гонта ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра туризму. – Чернігів, 2021. – 67 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22704
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Пилипець_Я_бакалавр_туризм_2021.pdfДипломна робота1,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.