Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22752
Назва: Управління конкурентоспроможністю суб’єкта підприємницької діяльності
Автори: Дубосарский, М. О.
Ключові слова: конкурентоспроможність
суб’єкт підприємницької діяльності
бізнес-організація
управління якістю
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Об`єктом дослідження є процес управління підвищенням якості продукції бізнес-організації ТОВ «ПМК-19». Предметом дослідження є теоретичні, методичні та практичні аспекти щодо управління підвищення якості бізнес-організації. Мета кваліфікаційної роботи – формування теоретичних та практичних аспектів щодо управління підвищенням якості продукції бізнес-організації ТОВ «ПМК-19». Відповідно до поставленої мети були визначені наступні завдання: - дослідити сутнісну характеристику процесу управління якістю на підприємстві; - вивчити інструментарій щодо оцінки якості продукції в бізнес-організації; - розглянути особливості процесу управління якістю на підприємстві в Україні та за кордоном; - навести загальну характеристику діяльності ТОВ «ПМК-19»; - провести дослідження системи управління якістю та процесу управління якістю у ТОВ «ПМК-19»; - розробити напрями підвищення якості продукції у ТОВ «ПМК-19». За результатами дослідження сформульовані та обґрунтовані пропозиції щодо підвищення якості продукції у ТОВ «ПМК-19». Одержані результати можуть бути використані в практичній діяльності підприємства ТОВ «ПМК-19», що можуть якісно вплинути на процесу управління якістю на підприємстві.
Опис: Дубосарский, М. О. Управління конкурентоспроможністю суб’єкта підприємницької діяльності : дипломна робота : 073 «Менеджмент організацій і адміністрування у виробничій сфері / М. О. Дубосарский ; керівник роботи О. С. Лашук ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра публічного управління та менеджменту організацій. – Чернігів, 2021. – 77 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22752
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дубоссарский М. О..pdfДипломна робота1,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.