Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22759
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нодія, Є. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-30T10:15:11Z | - |
dc.date.available | 2021-06-30T10:15:11Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22759 | - |
dc.description | Нодія, Є. Р. Стратегія формування конкурентних переваг підприємства готельного бізнесу в умовах пандемії : кваліфікаційна робота : 073 "Менеджмент" / Є. Р. Нодія ; керівник роботи Ю. В. Шабардіна ; НУ «Чернігівська політехніка», кафедра менеджменту та державної служби. – Чернігів, 2021. – 75 с. | en_US |
dc.description.abstract | Предметом дослідження є сукупність теоретичних та практичних аспектів побудови стратегії формування конкурентних переваг підприємства готельного бізнесу в сучасних умовах. Об’єкт дослідження – процес формування конкурентних переваг на ринку готельних послуг. Метою кваліфікаційної роботи є розробка стратегії формування конкурентних переваг підприємства готельного бізнесу з урахуванням регіональних особливостей в умовах пандемії. Методами дослідження є статистичний аналіз готельного бізнесу в світі, Україні та її областей. Крім того була використана наукова інформація про стратегічні підходи при ведені готельного бізнесу та були проведені математичні розрахунки результативності готельного бізнесу. Досліджено теоретичні засади формування конкурентних переваг підприємства готельного бізнесу в умовах пандемії, розкрита сутність та роль готельного бізнесу в економіці країни, розглянуті сучасні організаційні форми готельного бізнесу в світі та Україні, визначені передумови забезпечення конкурентоспроможності підприємств готельного бізнесу в умовах пандемії, проаналізовані ринкові процеси в готельному бізнесі, описані сучасні тенденції розвитку світового готельного бізнесу, здійснена оцінка стану готельно-ресторанного бізнесу в Україні, висвітлені регіональні особливості формування конкурентних переваг підприємств готельного бізнесу в умовах пандемії. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | готельний бізнес | en_US |
dc.subject | пандемія | en_US |
dc.subject | туризм | en_US |
dc.subject | регіон | en_US |
dc.subject | конкуренція | en_US |
dc.subject | hotel business | en_US |
dc.subject | pandemic | en_US |
dc.subject | tourism | en_US |
dc.subject | region | en_US |
dc.subject | competition | en_US |
dc.title | Стратегія формування конкурентних переваг підприємства готельного бізнесу в умовах пандемії | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Нодія бакалавр Мен-171 кафедра МДС 2021.pdf | диплом | 2,54 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.