Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22771
Назва: Вдосконалення системи трудового процесу та його вплив на лояльність персоналу організації
Автори: Ярмоленко, К. М.
Ключові слова: система
трудовий процес
персонал
організація
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Метою даної кваліфікаційної роботи являється дослідження та вдосконалення системи трудового процесу на прикладі АТ «Альфа-банк» та його вплив на лояльність персоналу організації. Завданнями кваліфікаційної роботи є вивчення теоретичних основ планування трудового процесу на підприємстві; аналіз системи управління персоналом АТ «Альфа-банк»; пошук альтернативних варіантів поліпшення трудового процесу на підприємстві, адже світ не стоїть на місці, все змінюється – то ж потрібно змінювати і стиль управління. Робота виконана на базі АТ «Альфа-банк». Перший розділ розкриває теоретичні основи планування трудового процесу: сутність трудового процесу, організацію праці та основні її напрямки та кадрове планування. У другому розділі проводиться аналіз діяльності АТ «Альфа-банк»: аналіз операційної діяльності організації, внутрішнього та зовнішнього середовища, SWOT-аналіз, аналіз системи управління персоналом та системи управління запасами та матеріально-технічним забезпеченням. Адже для того, аби управляти персоналом потрібно бути добре ознайомленим зі специфікою всіє організації. У третьому розділі сформовано напрямки вдосконалення системи трудового процесу АТ «Альфа-банк»: шляхи вдосконалення системи трудового процесу АТ «Альфа-банк» та оцінка ефективності вдосконалення системи трудового процесу. В ході роботи зроблено висновки та запропоновано перспективні шляхи щодо вдосконалення системи трудового процесу АТ «Альфа-банк».
Опис: Ярмоленко, К. М. Вдосконалення системи трудового процесу та його вплив на лояльність персоналу організації : дипломна робота : 073 "Менеджмент" / К. М. Ярмоленко ; керівник роботи С. І. Пономаренко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра публічного управління та менеджменту організацій. – Чернігів, 2021. – 64 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22771
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ярмоленко К. М..pdfДипломна робота864,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.