Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22791
Назва: Технологія створення клієнтської частини веб-ресурсу «Кафедра інформаційних технологій та програмної інженерії» Національного університету «Чернігівська політехніка»
Автори: Неруш, К. Ю.
Ключові слова: веб-сайт
технологія створення
дизайн сайту
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є проектування та розробка технології створення клієнтської частини веб-сайту кафедри, який відповідав би головним потребам інформаційної діяльності та забезпечував подальше вдосконалення освітнього процесу. Об’єктом дослідження є веб-ресурс, як інформаційно-комунікаційний засіб. Предмет дослідження – технологія створення веб-ресурсу «Кафедра інформаційних технологій та програмної інженерії» Національного університету «Чернігівська політехніка». Веб-сайт повинен дозволяти користувачам: 1) здійснювати навігацію по сайту (перехід між сторінками); 2) завантажувати (при наявності необхідних прав доступу) різного роду документи і файли; 3) змінювати мову сайту з української на англійську і навпаки; 4) виконувати вхід на сайт як зареєстрований користувач для можливості перегляду конфіденційної інформації та / або додавання / редагування вмісту сайту (при наявності відповідних прав доступу). Дизайн повинен бути витриманий в строгих і м'яких тонах. Використовувати переважно синьо-блакитні відтінки. Дизайн сайту повинен бути виконаний з використанням мови HTML і CSS. Сайт повинен коректно відображатися в браузерах Microsoft Internet Explorer 6.0, 7.0; Mozilla FireFox 2.0, 3.0; Opera 9.0. Для реалізації системи буде використовувались: HTML5, CSS3, JS, середовище розробки Sublime Text, графічний редактор Figma, модуль Flexbox. Практичною цінністю розробленого сайта полягає у вирішенні проблеми впровадження інноваційних та мережевих технологій в навчальний процес, не просто як інформаційно-рекламний компонент, а як основний елемент повсякденної життєдіяльності суб'єктів освітнього процесу кафедри, що надає змогу забезпечити ефективну взаємодію всіх учасників освітнього процесу. Основні положення і результати дослідження обговорювалися під час виступів на засіданнях кафедри ІТтаПІ НУ «Чернігівська політехніка», на VІ Міжнародній конференції “Проблеми зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища (INUDECO 21)”, Всеукраїнській науковопрактичній конференції студентів, аспірантів та молодих учених “Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі”.
Опис: Неруш, К. Ю. Технологія створення клієнтської частини веб-ресурсу «Кафедра інформаційних технологій та програмної інженерії» Національного університету «Чернігівська політехніка» : дипломна робота : 121 - Інженерія програмного забезпечення / К. Ю. Неруш ; керівник роботи О. В. Трунова ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра інформаційних технологій та програмної інженерії. – Чернігів, 2021. – 71 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22791
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Неруш К. Ю.-Бакалавр-2021.pdfДипломна робота11,42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.