Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22801
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБуяльська, Н. П.-
dc.contributor.authorНегай, В. О.-
dc.date.accessioned2021-07-01T06:48:52Z-
dc.date.available2021-07-01T06:48:52Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22801-
dc.descriptionБуяльська, Н. П. Використання цедри цитрусових плодів у виробництві хлібобулочних виробів / Н. П. Буяльська, В. О. Негай // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 352-353.en_US
dc.description.abstractМета роботи: розробка технології пшеничного хліба збагаченого складу з використанням цитрусових волокон.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.subjectцедраen_US
dc.subjectцитрусові плодиen_US
dc.subjectвиробництвоen_US
dc.subjectхлібобулочні виробиen_US
dc.titleВикористання цедри цитрусових плодів у виробництві хлібобулочних виробівen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Буяльська Н. П.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
352-353 Буяльська Н. П..pdfНаукова доповідь221,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.