Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22801
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Буяльська, Н. П. | - |
dc.contributor.author | Негай, В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-01T06:48:52Z | - |
dc.date.available | 2021-07-01T06:48:52Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22801 | - |
dc.description | Буяльська, Н. П. Використання цедри цитрусових плодів у виробництві хлібобулочних виробів / Н. П. Буяльська, В. О. Негай // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 352-353. | en_US |
dc.description.abstract | Мета роботи: розробка технології пшеничного хліба збагаченого складу з використанням цитрусових волокон. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | цедра | en_US |
dc.subject | цитрусові плоди | en_US |
dc.subject | виробництво | en_US |
dc.subject | хлібобулочні вироби | en_US |
dc.title | Використання цедри цитрусових плодів у виробництві хлібобулочних виробів | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Буяльська Н. П.: доповіді, тези доповідей Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
352-353 Буяльська Н. П..pdf | Наукова доповідь | 221,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.