Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22802
Назва: | Використання рослинної сировини у технології льодяникової карамелі на паличці для підвищення біологічної цінності |
Автори: | Гуз, М. О. Челябієва, В. М. |
Ключові слова: | рослинна сировина технологія льодяникова карамель біологічна цінність |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи - науково-практично обґрунтувати і розробити льодяники карамельні на паличці з використанням кураги для підвищення біологічної цінності. |
Опис: | Гуз, М. О. Використання рослинної сировини у технології льодяникової карамелі на паличці для підвищення біологічної цінності / М. О. Гуз ; наук. керівник В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 353-354. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22802 |
Розташовується у зібраннях: | Челябієва В. М.: доповіді, тези доповідей Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
353-354 Гуз М. О..pdf | Наукова доповідь | 223,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.