Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22802
Назва: Використання рослинної сировини у технології льодяникової карамелі на паличці для підвищення біологічної цінності
Автори: Гуз, М. О.
Челябієва, В. М.
Ключові слова: рослинна сировина
технологія
льодяникова карамель
біологічна цінність
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Мета роботи - науково-практично обґрунтувати і розробити льодяники карамельні на паличці з використанням кураги для підвищення біологічної цінності.
Опис: Гуз, М. О. Використання рослинної сировини у технології льодяникової карамелі на паличці для підвищення біологічної цінності / М. О. Гуз ; наук. керівник В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 353-354.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22802
Розташовується у зібраннях:Челябієва В. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
353-354 Гуз М. О..pdfНаукова доповідь223,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.