Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22804
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайлова, М. І. | - |
dc.contributor.author | Савченко, О. М. | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-01T07:58:37Z | - |
dc.date.available | 2021-07-01T07:58:37Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22804 | - |
dc.description | Михайлова, М. І. Дослідження антиоксидантних властивостей фітоекстрактів плодів гранату та грейфрутового дерева / М. І. Михайлова, О. М. Савченко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 356-357. | en_US |
dc.description.abstract | Мета роботи. Дослідження антиоксидантних властивостей екстрактів кісточок та шкірки плодів гранату, грейпфрутового дерева з метою їх подальшого використання у технології здобних хлібобулочних виробів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | дослідження | en_US |
dc.subject | антиоксидантні властивості | en_US |
dc.subject | фітоекстракт | en_US |
dc.subject | плід гранату | en_US |
dc.subject | грейфрутове дерево | en_US |
dc.title | Дослідження антиоксидантних властивостей фітоекстрактів плодів гранату та грейфрутового дерева | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Савченко О. М.: доповіді, тези доповідей Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
356-357 Михайлова М. І...pdf | Наукова доповідь | 276,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.