Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22804
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМихайлова, М. І.-
dc.contributor.authorСавченко, О. М.-
dc.date.accessioned2021-07-01T07:58:37Z-
dc.date.available2021-07-01T07:58:37Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22804-
dc.descriptionМихайлова, М. І. Дослідження антиоксидантних властивостей фітоекстрактів плодів гранату та грейфрутового дерева / М. І. Михайлова, О. М. Савченко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 356-357.en_US
dc.description.abstractМета роботи. Дослідження антиоксидантних властивостей екстрактів кісточок та шкірки плодів гранату, грейпфрутового дерева з метою їх подальшого використання у технології здобних хлібобулочних виробів.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.subjectдослідженняen_US
dc.subjectантиоксидантні властивостіen_US
dc.subjectфітоекстрактen_US
dc.subjectплід гранатуen_US
dc.subjectгрейфрутове деревоen_US
dc.titleДослідження антиоксидантних властивостей фітоекстрактів плодів гранату та грейфрутового дереваen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Савченко О. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
356-357 Михайлова М. І...pdfНаукова доповідь276,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.