Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22805
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОльшевська, С. С.-
dc.contributor.authorЧелябієва, В. М.-
dc.date.accessioned2021-07-01T08:05:44Z-
dc.date.available2021-07-01T08:05:44Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22805-
dc.descriptionОльшевська, С. С. Розробка технології приготування масла вершкового підвищеної біологічної цінності з використанням рослинної сировини / С. С. Ольшевська ; наук. керівник В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 357-358.en_US
dc.description.abstractМета роботи - розробка технології приготування масла вершкового підвищеної біологічної цінності з використанням рослинної сировини.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.subjectтехнологія приготування маслаen_US
dc.subjectвершкове маслоen_US
dc.subjectбіологічна цінністьen_US
dc.subjectрослинна сировинаen_US
dc.titleРозробка технології приготування масла вершкового підвищеної біологічної цінності з використанням рослинної сировиниen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Челябієва В. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
357-358 Ольшевська С.С..pdfНаукова доповідь259,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.