Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22805
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ольшевська, С. С. | - |
dc.contributor.author | Челябієва, В. М. | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-01T08:05:44Z | - |
dc.date.available | 2021-07-01T08:05:44Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22805 | - |
dc.description | Ольшевська, С. С. Розробка технології приготування масла вершкового підвищеної біологічної цінності з використанням рослинної сировини / С. С. Ольшевська ; наук. керівник В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 357-358. | en_US |
dc.description.abstract | Мета роботи - розробка технології приготування масла вершкового підвищеної біологічної цінності з використанням рослинної сировини. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | технологія приготування масла | en_US |
dc.subject | вершкове масло | en_US |
dc.subject | біологічна цінність | en_US |
dc.subject | рослинна сировина | en_US |
dc.title | Розробка технології приготування масла вершкового підвищеної біологічної цінності з використанням рослинної сировини | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Челябієва В. М.: доповіді, тези доповідей Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
357-358 Ольшевська С.С..pdf | Наукова доповідь | 259,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.