Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22810
Назва: Розробка конструкції гідравлічного підйомника для автомобільних майстерень (комплексний)
Автори: Максименко, В. В.
Потапенко, Ю. О.
Ключові слова: гідравлічний підйомник
оператор
вантаж
проєктування
автомобільні майстерні
hydraulic hoist
operator
cargo
design
automotive workshops
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): В процесі експлуатації рухомого складу агрегати і вузли автомобіля зношуються, тому виникає необхідність їх демонтажу та ремонту. Для обслуговування автомобілів використовують безліч спеціальних обладнань, але вони є не завжди доступними для автомобільних майстерень. Конструкція, яка розглядається в роботі є необхідною для ремонту авто. Об'єкт дослідження: гідравлічний підйомник. Суб'єкт дослідження: оператор, який рухає вантаж з допомогою підйомного пристрою. Предмет дослідження: технологічна та надійна, а головне – економічна зварна конструкція, яка полегшить роботу оператора. Мета кваліфікаційної роботи: розробка вантажопідіймального пристрою для зняття двигунів у легкових автомобілях, придбання практичних умінь у проєктуванні під час розробки технологічної конструкції та дослідження раціональності конструювання поодинокого підйомника для автомобільних майстерень на основі вантажопідіймальних пристроїв, які виготовляються серійно.
Опис: Максименко, В. В. Розробка конструкції гідравлічного підйомника для автомобільних майстерень (комплексний) : дипломна робота : 131 «Прикладна механіка» / В. В. Максименко, Ю. О. Потапенко ; керівник роботи С. М. Ющенко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра технологій зварювання та будівництва. – Чернігів, 2021. – 71 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22810
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Потапенко Ю. О._Максименко В. В._бакалавр_ТЗБ.pdfДипломна робота3,77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.