Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22824
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПрибитько, В. М.-
dc.contributor.authorЧелябієва, В. М.-
dc.date.accessioned2021-07-02T06:27:42Z-
dc.date.available2021-07-02T06:27:42Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22824-
dc.descriptionПрибитько, В. М. Розробка рецептури та технології приготування морквяно-вівсяного печива / В. М. Прибитько ; наук. керівник В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 361-362.en_US
dc.description.abstractМетою роботи є розробка рецептури і технології приготування вівсяного печива з додаванням моркви.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.subjectрозробка рецептуриen_US
dc.subjectтехнологія приготуванняen_US
dc.subjectморквяно-вівсяне печивоen_US
dc.titleРозробка рецептури та технології приготування морквяно-вівсяного печиваen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Челябієва В. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
361-362 Прибитько В. М..pdfНаукова доповідь238,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.