Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22826
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сорокіна, Д. С. | - |
dc.contributor.author | Яремчук-Новіков, М. А. | - |
dc.contributor.author | Челябієва, В. М. | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-02T06:45:10Z | - |
dc.date.available | 2021-07-02T06:45:10Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22826 | - |
dc.description | Сорокіна, Д. С. Виробництво хліба з використанням хмелевої закваски / Д. С. Сорокіна, М. А. Яремчук-Новіков ; наук. керівник В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 365-367. | en_US |
dc.description.abstract | Метою дослідження: розробка технології виготовлення хмелевої закваски та приготування пшенично- житнього хліба, дослідження його органолептичних показників. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | виробництво хліба | en_US |
dc.subject | хмелева закваска | en_US |
dc.subject | продукти харчування | en_US |
dc.title | Виробництво хліба з використанням хмелевої закваски | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Челябієва В. М.: доповіді, тези доповідей Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
365-367 Сорокіна Д. С..pdf | Наукова доповідь | 984,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.