Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22826
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСорокіна, Д. С.-
dc.contributor.authorЯремчук-Новіков, М. А.-
dc.contributor.authorЧелябієва, В. М.-
dc.date.accessioned2021-07-02T06:45:10Z-
dc.date.available2021-07-02T06:45:10Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22826-
dc.descriptionСорокіна, Д. С. Виробництво хліба з використанням хмелевої закваски / Д. С. Сорокіна, М. А. Яремчук-Новіков ; наук. керівник В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 365-367.en_US
dc.description.abstractМетою дослідження: розробка технології виготовлення хмелевої закваски та приготування пшенично- житнього хліба, дослідження його органолептичних показників.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.subjectвиробництво хлібаen_US
dc.subjectхмелева закваскаen_US
dc.subjectпродукти харчуванняen_US
dc.titleВиробництво хліба з використанням хмелевої закваскиen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Челябієва В. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
365-367 Сорокіна Д. С..pdfНаукова доповідь984,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.