Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22867
Назва: Біологічне землеробство: світовий досвід
Автори: Кузьомка, З. М.
Ключові слова: біологічне землеробство
сільськогосподарська продукція
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): У багатьох країнах світу є розуміння того, що біологічне (органічне) землеробство є вимогою часу. Передумовами розвитку органічного землеробства є природні (ґрунтовокліматичні), економічні і політичні фактори. Його розвитку перешкоджають більш високі ринкові ціни, ніж на продукти харчування, вироблені за традиційними технологіями. Але інтерес до органічного землеробства зростає внаслідок підвищення рівня життя, уваги до здоров’я людей.
Опис: Кузьомка, З. М. Біологічне землеробство: світовий досвід / З. М. Кузьомка // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 420-422.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22867
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
420-422 Кузьомка З. М..pdfНаукова доповідь243 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.