Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22874
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorru.
dc.contributor.authorБердник, Д. А.
dc.contributor.authorЗемоглядчук, А. В.
dc.date.accessioned2021-07-04T11:39:07Z
dc.date.available2021-07-04T11:39:07Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22874
dc.descriptionБердник, Д. А. Воздействие предприятия по производству кухонной бытовой техники на окружающую среду / Д. А. Бердник ; наук. керівник А. В. Земоглядчук // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 436-437.en_US
dc.description.abstractВоздействие промышленных предприятий на окружающую среду является одной из основных причин наблюдаемых кологических проблем различного уровня – от локального до глобального. Данное воздействие осуществляется через потребление природных ресурсов, загрязнение атмосферы, гидросферы, почвы, деградацию ландшафтов, в том числе происходящую за счет полигонов размещения отходов производства. Следствием загрязнения окружающей среды становится повышение уровня заболеваемости населения, снижение численности популяций живых организмов, изменение видовой структуры биоценозов, сокращение биологического разнообразия, что, в конечном счете, негативно отражается на состоянии биосферы в целом.en_US
dc.language.isoru.en_US
dc.publisherЧернігів : НУ «Чернігівська політехніка»en_US
dc.subjectпредприятиеen_US
dc.subjectкухонная бытовая техникаen_US
dc.subjectокружающая средаen_US
dc.subjectэлектрооборудованиеen_US
dc.titleВоздействие предприятия по производству кухонной бытовой техники на окружающую средуen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
436-437 Бердник Д. А..pdfНаукова доповідь224,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.