Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22877
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛосицкая, А. В.-
dc.contributor.authorЗемоглядчук, А. В.-
dc.date.accessioned2021-07-04T12:04:13Z-
dc.date.available2021-07-04T12:04:13Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22877-
dc.descriptionЛосицкая, А. В. Воздействие мукомольного производства на окружающую среду / А. В. Лосицкая ; наук. керівник А. В. Земоглядчук // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 440-441.en_US
dc.description.abstractНа сегодняшний день актуальными являются проблемы снижения негативного воздействия на окружающую среду, связанного с потреблением природных ресурсов, загрязнением биосферы, уничтожением естественных экосистем. Ряд возникающих экологических проблем носит глобальный характер и угрожает в будущем нормальному существованию современной цивилизации. Одной из таких проблем является изменение климата, признаки которого наблюдаются все отчетливее. Второй немаловажной проблемой может быть названо глобальное загрязнение основных сред жизни в биосфере, к которым относится водная и наземно-воздушная среды, а также почва. Загрязнение окружающей среды во многом связано с деятельностью предприятий, в том числе относящихся к пищевой промышленности.en_US
dc.language.isoruen_US
dc.publisherЧернігів : НУ «Чернігівська політехніка»en_US
dc.subjectмукомольное производствоen_US
dc.subjectокружающая средаen_US
dc.titleВоздействие мукомольного производства на окружающую средуen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
440-441 Лосицкая А. В..pdfНаукова доповідь225,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.