Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22898
Назва: Розрахунок та конструювання шпиндельних вузлів металорізальних верстатів : методичні вказівки до курсового проекту з дисципліни "Розрахунок і конструювання верстатів та верстатних комплексів" підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньої програми «Галузеве машинобудування»
Автори: Кальченко, В. І.
Кологойда, А. В.
Сіра, Н. М.
Слєднікова, О. С.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до курсового проекту з курсу «Розрахунок і конструювання верстатів та верстатних комплексів» призначені для здобувачів вищої освіти (ЗВО) технічних спеціальностей вищих навчальних закладів, які навчаються за освітньою програмою «Галузеве машинобудування».
Опис: Розрахунок та конструювання шпиндельних вузлів металорізальних верстатів : метод. вказівки до виконання курс. проекту з дисципліни «Розрахунок і конструювання верстатів та верстатних комплексів» підгот. здобувачів вищ. освіти першого (бакалавр.) рівня освіт. програми «Галузеве машинобудування» / уклад.: В. І. Кальченко, А. В. Кологойда, Н. М. Сіра, О. С. Слєднікова. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 58 c.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22898
Розташовується у зібраннях:Кальченко В. І.: навчально-методичні видання
Кологойда А. В.: навчально-методичні видання
Слєднікова О. С.: навчально-методичні видання
Сіра І. В.: навчально-методичні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Розрахунок та конструювання шпиндельних вузлів металорізальних верстатів..pdfНавчально-методичне видання2,86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.