Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22949
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Замай, Ж. В. | - |
dc.contributor.author | Цибуля, С. Д. | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-05T16:02:33Z | - |
dc.date.available | 2021-07-05T16:02:33Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22949 | - |
dc.description | Інноваційні технології харчових виробництв : метод. вказівки до виконання лаб. робіт здобувачів другого рівня вищ. освіти спец. 181 «Харчові технології» освіт.-проф. програми «Харчові технології» / уклад.: Ж. В. Замай, С. Д. Цибуля. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021.– 23 с. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» | en_US |
dc.title | Інноваційні технології харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології» | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Цибуля С. Д.: навчально-методичні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Інноваційні технології харчових виробництв..pdf | Навчально-методичне видання | 403,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.