Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22949
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗамай, Ж. В.-
dc.contributor.authorЦибуля, С. Д.-
dc.date.accessioned2021-07-05T16:02:33Z-
dc.date.available2021-07-05T16:02:33Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22949-
dc.descriptionІнноваційні технології харчових виробництв : метод. вказівки до виконання лаб. робіт здобувачів другого рівня вищ. освіти спец. 181 «Харчові технології» освіт.-проф. програми «Харчові технології» / уклад.: Ж. В. Замай, С. Д. Цибуля. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021.– 23 с.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ «Чернігівська політехніка»en_US
dc.titleІнноваційні технології харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології»en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Цибуля С. Д.: навчально-методичні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інноваційні технології харчових виробництв..pdfНавчально-методичне видання403,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.