Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/23033
Назва: | Інформаційна система smart університету. Бізнес-аналіз за стандартами BABOK 3.0 |
Автори: | Кисіль, О. І. |
Ключові слова: | інформаційна система артефакт MindMap Stakeholder Register Lean Model Canvas |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Чернігів |
Короткий огляд (реферат): | Предметною областю дослідження є проведення Discovery фази бізнес аналізу в розрізі інформаційної системи smart університету. Метою дослідження є формування єдиного образу щодо ідеальної інформаційної системи для інформатизації вишів України. Для проведення дослідження визначені кроки: - визначення важливості бізнес-аналізу та його стандартів при розробці ПЗ; - визначення smart університету та його мети в рабочих процесах університетів; - бенчмаркінг існуючих рішень для інформатизації вишів; - формування образу ідеальної інформаційної системи за допомогою методів бізнес аналізу; - створення артефактів: Lean Model Canvas, Stakeholder Registry, Organizational Structure of University, Clients Portraits, Use Case Diagrams, Competitors Benchmarking, Product MindMap, Product Backlog, Non- functional requirements. Проведення даної роботи буде в нагоді для розвитку системи вищої освіти в Україні для досягнення сучасних методів побудови навчального процесу. |
Опис: | Кисіль, О. І. Інформаційна система smart університету. Бізнес-аналіз за стандартами BABOK 3.0 : випускна кваліфікаційна робота : 123 "Кoмп’ютepнa iнжeнepiя" / О. І. Кисіль ; керівник роботи Є. В. Нікітенко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра iнфopмaцiйниx тa кoмп’ютepниx cиcтeм. – Чернігів, 2021. – 59 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/23033 |
Розташовується у зібраннях: | Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кисіль Оксана Іванівна.pdf | Випускна кваліфікаційна робота | 2,27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.